Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home3/ckdomain/public_html_aba/common.php on line 106
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 942: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 942: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 942: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3560: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3562: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3563: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3564: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /common.php:106)
A Bad Ass Server • View topic - lost sound in my headset
Home Page Home Page Home Page Home Page Home Page
  Register
Login 
View unanswered posts View active topics

Delete all board cookies

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Home Page Home Page  [ 28 posts ]  Go to page
 Previous << 
1, 2, 3
  Print view
Previous topic | Next topic 
Author Message
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Mon Dec 07, 2009 8:23 am 
User avatar
Captain

Joined: Thu Jan 08, 2009 9:03 am
Posts: 84
"Computer score" ??

Sounds like you may have had viruses/malware if you had corrupted files.

Glad to hear that it's fixed.


Image
Image


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Mon Dec 07, 2009 3:30 pm 
User avatar
Over Lord

Joined: Wed Oct 01, 2008 8:50 pm
Posts: 367
Location: Ontario, Canada
Well a version update would make sense, glad it is working now!


Work before play, and if work becomes play - PLAY HARD!


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Tue Dec 08, 2009 2:50 pm 
User avatar
Clan Member

Joined: Tue May 19, 2009 8:26 pm
Posts: 219
Location: United States Mich.
computer score I think its a vista thing don't know how i got it up .1 but ill take it.
Now I just replace my old keyboard and mouse with a cyborg keyboard and a logitech G5 mouse
to many thing to adjust acceleration, dpi x,y started out I move the mouse 1/4 in" and in game id turn all way around, keyboards the same way but I almost got it down


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Image My spelling sucks figure it out
Image


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Wed Dec 09, 2009 9:26 am 
User avatar
Captain

Joined: Thu Jan 08, 2009 9:03 am
Posts: 84
Sorry Worlock (I'm glad that you PC is up and running and that you're happy with it)...

but......

O M G :shock:

Can Gates make Windows any gayer :!: If this isn't a sales/marketing gimmick than I don't know what is.


Image
Image


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Wed Dec 09, 2009 5:30 pm 
User avatar
Clan Member

Joined: Tue May 19, 2009 8:26 pm
Posts: 219
Location: United States Mich.
:lol: Is this any better :mrgreen:


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Image My spelling sucks figure it out
Image


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Thu Dec 10, 2009 7:35 am 
User avatar
Captain

Joined: Thu Jan 08, 2009 9:03 am
Posts: 84
:lol: :lol: :lol:


Image
Image


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Sun Dec 04, 2011 2:46 pm 
User avatar
Clan Member

Joined: Sat Jul 31, 2010 11:44 am
Posts: 59
Location: Long Island - Not New York
Hey Worlock..

When unreal starts up. press escape and miss the intro.
1] Braught to menu
2] Choose "Settings" option

Now click on "AUDIO" tab
-> UNCHECK "Low Sound Detail" box is now blank no X in it {not in use}
-> UNCHECK "Reverse Stereo" box is now blank no X in it {not in use}

TEXT TO SPEECH SECTION lower right
-> CHECK "ENABLE IN GAME" box now has an X in it {activated}
-> CHECK "Voice Chat" box now has an X in it {activated}
-> Click on the "CONFIGURE" Tab

presented with menu of choices:
-> SLIDE "Voice Chat Volume" bar to atleast 5.5 {you may need to play with this for proper response.
-> UNCHECK "Adjoin Local Channel" box is now blank no X in it {not in use}
-> CHECK "Adjoin Team Channel" box now has an X in it {activated}
-> CHECK "Auto-Select Active Channel" box now has an X in it {activated}
-> Default "Channel Name" for now leave blank.
-> Default "Chat Password" for now leave blank.
-> "Internet QUALITY" choose "Better Quality"
-> "lAN quality" choose "Better Quality"

DONE CLICK OK Button

Your AUDIO is now set. These settings I use they work fine. I also have a volume slider switch
on my headphone line. That does NOT effect unreal menu. Only the direct headphone set itself for
personnel preference in volume to my ears.

I hope this has shed some light on the matter. I know the thread is old. But I was just
browsing round.

Regards;
"JW"


Top
 Profile  
 
Offline 
 Post subject: Re: lost sound in my headset
PostPosted: Sun Dec 04, 2011 4:16 pm 
User avatar
Clan Member

Joined: Tue May 19, 2009 8:26 pm
Posts: 219
Location: United States Mich.
Thanks JW.
I fixed that problem and a few other head set problems sense then, but this is good info.


Image My spelling sucks figure it out
Image


Top
 Profile  
 
Search for:
Display posts from previous:  Sort by  
Home Page Home Page  [ 28 posts ]  Go to page
 Previous << 
1, 2, 3

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum
Jump to:  
cron